Dokumentumok

Az alábbi táblázatba gyűjtöttük össze az Ön részére is nyilvánosan elérhető, minden az intézményünket érintő dokumentumot. Az oldalon található dokumentumok letölthetők és megtekinthetők, továbbá nyilvános felhasználásra terjeszthetőek, sokszorosíthatóak.
Felhívjuk a figyelmét arra, hogy amennyiben jelen dokumentumokat forrásként használja, vagy felhasználja kizárólag az eredeti formájában teheti meg és mindenképpen fel kell tüntetnie a dokumentum nevét, mint forrást.
A letölthető anyagok jellemzően .pdf kiterjesztésűek, megtekintésükhöz az Adobe Acrobat Readert ajánljuk, melyet díjmentesen letölthet IDE kattintva. Amennyiben olyan intézményünket értintő dokumentumra van szüksége, melyet az alábbi lista nem tartalmaz forduljon hozzánk elérhetőségeink egyikén, vagy IDE kattintva írjon Nekünk kapcsolat oldalunkon található űrlapunk segítségével.
Dokumentumok
Feltöltés Dátuma
Dokumentum Neve
Letöltés
2016-12-21
Az Erzsébet Vigadó és Városi Könyvtár Küldetésnyilatkozata
Dokumentum letöltése
2016-12-21
Könyvtárhasználati Szabályzat
Dokumentum letöltése
2016-12-21
Szervezeti és Működési Szabályzat
Dokumentum letöltése
2016-12-22
Alapító Okirat
Dokumentum letöltése
2016-12-22
Törzskönyv
Dokumentum letöltése
Az Erzsébet Vigadó Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy írjon Nekünk az info@erzsebetvigado.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket az Ön részére. Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Erzsébet Vigadó Csapata