Adventi vásár
Adventi vásár
2018-12-08 - 9:00 - Erzsébet Vigadó
Az Adventi vásáron lehetőséget kívánunk adni a helyieknek és a környékbelieknek, hogy a kinőtt ruháktól, megunt játékaiktól megszabaduljanak, illetve hogy jó áron töltsék fel a gyerekek ruhatárát nagyobb holmikkal. Nem csak eladhatja használt vagy új baba-, kismama- és gyerekruháit és játékait, hanem be is szerezheti mindazokat, amire szüksége van.

Nagy örömünkre a megyéből több kézműves is megtiszteli rendezvényünket! A kézműves vásár résztvevői: Dallos Erika, Engelschalt Antal, Handmade Music (Rangits Beck Adrienn), HOFMA Könyvkötészet (Hódiné Fáy Magdolna), Meghívó Design (Török Andrea), Noraletta (Pfeiferné Juhász Ágnes), Sipos Zsuzsanna, Szigeti Melinda, TündérSzelence (Elmauer Szilvia). Kinálatukban: vintage ajándéktárgyak, kerámiák, ékszerek, babaruha, gyerekruha, játék, könyv, kézműves szappanok, kosarak, naptárak, különleges lekvárok és savanyúságok, karácsonyi varrományok kicsiknek és nagyoknak stb. A rendezvény ideje alatt megkóstolhatók és megvásárolhatók az Ivik Pincészet borai.

A vásár ideje alatt a Katolikus Karitász bólyi szervezetével közösen gyűjtést szervezünk (ruha, játék) a rászoruló gyerekeknek. Az összegyűlt adományokat a szervezet önkéntesei még az ünnepek előtt eljutatják a rászorulóknak.
 
Információ:
+3669868230
 


Az Erzsébet Vigadó Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy írjon Nekünk az info@erzsebetvigado.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket az Ön részére. Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Erzsébet Vigadó Csapata