Agykontroll gyerekeknek
Agykontroll gyerekeknek
2019-03-15-tól 2019-03-16-ig
Az agykontroll egy csodálatos módszer, melynek segítségével sokkal jobban érezhetjük magunkat, eredményesebbek, sikeresebbek lehetünk, és megtapasztalhatjuk, hogy életünket mi magunk irányítjuk. Az agykontrollt végzettek optimisták, derűlátóak a minket körülvevő negatív világban. Van lendület, van motiváció, van indíték bennük, és nyitottak a változásokra. Folyamatosan arra gondolnak, hogy jöhet valami jó, valami nagyszerű. Ez nem egyenlő a „hurrá optimizmussal”, hogy folyton örömködnek, még a legnehezebb helyzetben is. Azt jelenti, hogy van biztos jövőképük, vannak kitűzött céljaik, és van bennük bizalom, hogy ezeket képesek megvalósítani.

A gyermekagykontroll tanfolyam elvégzését kifejezetten ajánljuk:
• A jó tanulóknak, akikben túl nagy a megfelelési kényszer, izgulósak, stresszesek, ha az iskolában teljesíteni kell
• Akiknek nehezebben megy a tanulás, jobb tanulmányi eredményre vágynak
• Akik szeretnének jobban összpontosítani, koncentrálni
• Akik alul értékelik magukat, szorongók, önbizalom hiányosak A tehetségeseknek, akik ki akarják hozni magukból a legtöbbet
• Akik az egészségi állapotukon szeretnének javítani…

Sorolhatnám még hosszan, hogy kinek van szüksége a tanfolyam elvégzésére. Nem tudom végére érnék-e a felsorolásnak… A valóság az, hogy nem tudok olyan személyiséget mondani, akinek felesleges a tanfolyam elvégzése. A legnagyobb öröm látni a tanfolyam végén, hogy a kezdetben bizalmatlan, kételkedő gyermekek szinte ragyognak. Lelkesek, derűsek, bizakodóak. Van lendület, van motiváció, van indíték bennük a pozitív változásra.
 
Információ, jelentkezés:
http://hscsilla.hu
+36302177529
E-mail: hscsilla@gmail.com
https://www.facebook.com/Agykontroll-gyermekeknek-280932348725809/


Az Erzsébet Vigadó Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy írjon Nekünk az info@erzsebetvigado.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket az Ön részére. Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Erzsébet Vigadó Csapata