Akiben én lakom
Akiben én lakom
2021-09-29-tól 2021-10-29-ig
A bólyi Városi Könyvtárba érkező vándorkiállítás a gazdag magyar gyermekirodaloma ezredforduló óta született, formailag, tematikailag megújult versterméséből válogat.

A Petőfi Irodalmi Múzeum közel harminc kortárs szerző gyermekverseiből készített összeállítását elsősorban a kisiskolás (6–12 éves) korosztálynak ajánljuk, de fiatalabbak és idősebbek (szülők, nagyszülők) is élvezni fogják a kedves, vicces, elgondolkodtató, esetenként bölcs szövegeket. A tematikusan csoportosított versek a korosztályt foglalkoztató kérdéseket járják körül – ki vagyok én, hol a helyem a családban, az iskolában, milyennek látom a környező világot, miért szeretem az állatokat – de az irodalmi játékokon (pl. Petőfi és Weöres Sándor verseinek megidézésén) keresztül a magyar irodalmi hagyomány jelenvalósága is megtapasztalható. 

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!
A kiállítás megtekinthető 2021. szeptember 29-től október 29-ig, a könyvtár nyitvatartási idejében.

Bővebb információ:
+3669868305


Az Erzsébet Vigadó Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy írjon Nekünk az info@erzsebetvigado.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket az Ön részére. Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Erzsébet Vigadó Csapata