Azért a kis bolondságért…
Azért a kis bolondságért…
2021-10-20 - 18:00 - Erzsébet Vigadó
A vásári komédia régen - a játékok és körhinták mellett - szerves része volt a búcsúknak. Ezt felidézve az Erzsébet Vigadó az idei búcsú napján - Vendel napon - egy pajzán vásári komédiára vár mindenkit.

Az "Azért a kis boldogságért" előadás forrásai a magyar népi szerelmes történetek, szerelmi kiokosítók hol szomorú, hol víg gyűjtései. Az előadás végig kíséri, hogyan lesz a szerelmi tűzkeresztségen éppen csak átesett leánykából e téren sokat tapasztalt, meglett asszony. A virágnyelven elbeszélt, legjobb ízű népi humorral fűszerezett történet fő témája „Ádámságunk” és „Évaságunk” az emberi élet különböző szakaszaiban. Szeretettel ajánljuk alig-serdült és korosabb nézőinknek egyaránt. Az előadás 14 éven aluliak számára nem ajánlott.

Előzetes:
 
játsszák:
Fabók Mariann és Keresztes Nagy Árpád
díszlet:
Grosschmid Erik
bábok:
Lellei Pál
zene:
Keresztes Nagy Árpád
A szövegkönyvet népi gyűjtések nyomán írta, s a darabot rendezte:
Fabók Mariann

Az előadás a Déryné Program hozzájárulásával valósul meg.
Ingyenes regisztrációs belépőjegyek az Erzsébet Vigadóban igényelhetők.
Információ: +3669868230

Az aktuális járványügyi szabályok betartása mellett mindenkit szeretettel várunk!
(A "Bólyi programok" szórólapon tévesen 17:00 óra szerepel kezdési időpontként, a hibáért elnézést kérünk.)


Az Erzsébet Vigadó Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy írjon Nekünk az info@erzsebetvigado.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket az Ön részére. Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Erzsébet Vigadó Csapata