Egy rockfotós naplója - kiállítás
Egy rockfotós naplója - kiállítás
2020-11-18-tól 2020-12-11-ig
A rendezvény egészségügyi, megelőző intézkedések miatt elmarad!

Vértes György ott volt a hetvenes-nyolcvanas évek legnagyobb magyar pop-rock történeteinél, a hazai beatkorszak legemlékezetesebb momentumainál - ezeket örökítette meg legendás fényképein. Végigfotózta az ikonikus éra zenei és kulturális jelenségeit, ám életműve nem korlátozódik csupán az itthoni poptörténelemre, hiszen külföldi koncerteket és előadókat ugyanúgy fotózott, mint a legmenőbb korabeli magyar rockereket, az Omegától egészen a Rolling Stonesig. Rendkívül izgalmas útjairól, az örökké tett zenei múltról szól a tárlat.

A kiállítás díjtalanul megtekinthető 2020. november 18-tól december 11-ig az Erzsébet Vigadóban nyitvatartási időben.
(hétfő-csütörtök: 9:00 - 12:00, 12:30 - 16:00; péntek: 9:00 -13:00)

A Hangfoglaló Program Magyar Könnyűzenei Örökség Megőrzését Támogató Alprogramjának közreműködésével.
https://hangfoglalo.hu/

Minden érdeklődőt sok szeretettel várunk!

Látogatóink számára a védőmaszk viselése és a 1,5 méteres távolság betartása kötelező! A kézfertőtlenítő használata biztosított!
Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!Az Erzsébet Vigadó Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy írjon Nekünk az info@erzsebetvigado.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket az Ön részére. Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Erzsébet Vigadó Csapata