Fuvolavarázs
Fuvolavarázs
2019-06-29 - 20:30 - Batthyány tér
Immár huszonharmadik alkalommal kerül megrendezésre a Kovács Árpád Országos Fuvolástábor Bólyban, ahol kiváló szakembergárda tanítja a fuvolás diákokat. Az egyéni foglalkozásokon túlmenően foglalkoznak duó, trió, kvartett összeállításokkal, a nagy fuvolaegyüttesnek pedig a tábor összes résztvevője tagja lesz. A tábor zárása a hagyományos Fuvolavarázs koncert, ahol minden táborlakó fellép. A koncert rossz idő esetén az Erzsébet Vigadóban kerül megrendezésre!

További koncertek:
2019. június 24. (hétfő) 18:00 órakor 
Ünnepélyes megnyitó és hangverseny az Erzsébet Vigadóban

2019.  június 25. (kedd) 17:00 órakor
Növendékhangverseny az Erzsébet Vigadóban

2019. június 26. (szerda) 17:00 órakor 
Hangverseny a Katolikus Templomban

2019. június 27. (csütörtök) 18.00 órakor
Hangverseny a  Református Templomban

2019. június 30. (vasárnap) 10.30 órakor
Gálahangverseny az Erzsébet Vigadóban 

A tábor művészeti vezetője Marosné Kovács Tünde, Jeney-díjas fuvolatanár. Tanárok: Albert József: fuvola-klarinét-szaxofontanár, Arnóthné Papp Ildikó Jeney-díjas fuvola tanár, Czepf József: fuvolatanár, Greksa László: Jeney-díjas fuvolatanár, Horváth Ildikó: fuvolatanár, Kiss Beáta fuvolatanár.
 
Minden érdeklődőt sok szeretettel várunk!


Az Erzsébet Vigadó Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy írjon Nekünk az info@erzsebetvigado.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket az Ön részére. Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Erzsébet Vigadó Csapata