János vitéz - daljáték
János vitéz - daljáték
2021-06-28 - 18:00 -
A János vitéz Kacsóh Pongrác daljátéka három felvonásban. Szövegét Petőfi Sándor elbeszélő költeménye alapján Bakonyi Károly írta, Heltai Jenő verseinek felhasználásával. A darabot a Lánycsóki Színház állította színpadra.

Szereplők:
Csöndör Olivér, Simon Eszter, Szeifert Erik, Szeifert Máté, Blum Roland
valamint:
Simon Tímea, Farkas Ibolya, Fonyó Boglárka, Gáspár Viktória, Biró Eszter

Koreográfus asszisztense: Simon Tímea
Rendező asszisztense: Szeifert Erik
Rendező, koreográfus: Szeifert Máté
Az előadás ingyenes!

Az előadás látogatása védettségi igazolvánnyal rendelkezők, illetve a védett személy kíséretében érkező, 18 év alattiak számára lehetséges. Az intézmény egész területén kötelező az orrot, szájat eltakaró maszk viselése és a 1,5 méteres védőtávolság megtartása.

A 194/2021. (IV. 26.) kormányrendelet értelmében a szervezőknek jogukban áll ellenőrizni a védettségi igazolványt, valamint a személyazonosító igazolványt vagy az útlevelet. Amennyiben az igazolvány bemutatását valaki megtagadja, a szervezők kötelesek megtagadni a beengedést.


Az Erzsébet Vigadó Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy írjon Nekünk az info@erzsebetvigado.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket az Ön részére. Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Erzsébet Vigadó Csapata