Karácsonyi vásár
Karácsonyi vásár
2021-12-03 - 14:00 - 18:00 - Erzsébet Vigadó
Sok szeretettel hívunk mindenkit a mohácsi, bólyi és környékbeli kézművesek hagyományos karácsonyi vásárára. 14:00 órától várunk mindenkit a már megszokott kóstolókkal, finomságokkal, és sokféle portékával, hogy szebbé tegyük az ünnep előtti várakozást. Biztosak vagyunk benne, hogy mindenki megtalálja a megfelelő ajándékot szeretteinek, vagy épp magának. A vásár ideje alatt Kató Móni is várja az érdeklődőket kerámiafestésre.

A 633/2021. (XI. 18.) kormányrendelet alapján 2021. november 20-tól minden 6 évnél idősebb személy számára kötelező a szájat és orrot eltakaró maszk használata az Erzsébet Vigadóban!


Az Erzsébet Vigadó Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy írjon Nekünk az info@erzsebetvigado.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket az Ön részére. Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Erzsébet Vigadó Csapata