Örömtánc
Örömtánc
2022-10-07 - 10:30 - Bóly, Batthyány tér
A Pécsi és Szentlőrinci Örömtánc Csoport sok szeretettel meghív minden kedves érdeklődőt 2022. október 7-én 10:30 perckor kezdődő táncbemutatójára a bólyi Batthyány térre. A bemutató után a nézők is kipróbálhatják az örömtáncot.
 
Eső esetén a program elmarad!
Bővebb információ:
+36203735784

A SZENIOR ÖRÖMTÁNC kimondottan az idősebb korosztály számára kitalált, közösségi mozgásforma. A nyugat-európai országokban már 50 éve működik, de hazánkba csak nemrég jutott el. Nincs szükség sem táncpartnerre, sem előzetes tánctudásra. Az oktató megmutatja, majd gyakoroltatja a csoporttal a rövid koreográfiát, amit meg kell jegyezni. Először speciális, ún. ritmikus beszéddel segíti a tanulást, majd amikor már jól megy, zenére táncolja el a csoport – többször is – a táncot. A SZENIOR ÖRÖMTÁNC az idős szervezethez igazított, kíméletes sporttevékenység és „agytorna”, ami a legújabb kutatások szerint eredményesen késlelteti a demencia és az Alzheimer-kór kialakulását. 


Az Erzsébet Vigadó Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy írjon Nekünk az info@erzsebetvigado.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket az Ön részére. Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Erzsébet Vigadó Csapata