Pál Feri előadása
Pál Feri előadása
2021-06-01 - 18:00 - Erzsébet Vigadó
Pál Ferit senkinek sem kell bemutatni: pap, mentálhigiénés szakember – és az egyik legjobb előadó, akit valaha hallhattunk. Azokról a kérdésekről beszél, amelyek a leginkább foglalkoztatnak bennünket, egyszerű szavakkal képes bonyolult összefüggéseket megvilágítani, és azokat nemcsak érthetővé, de átélhetővé tenni. Sosem elégszik meg olcsó, közhelyes magyarázatokkal – ha valamivel foglalkozni kezd, annak a mélyére ás. Hatalmas személyes varázsa van, ezért nem ritka, hogy előadásai után sokan meg szeretnék ölelni, vagy legalább megfogni a kezét. Egyébiránt akár stand up komikusként is megkereshetné a kenyerét, olyan fergeteges humora van.

Aktuális előadásában azzal a kérdéssel foglalkozik, hogy miként válhat erőforrássá a gyakran fájdalmas sebekkel teli múlt, és hogyan alakíthatjuk szabadabban a jövőnket.

"De sokszor hallottam már azt a mondatot, hogy a jelenben kell élni, és felesleges a múlttal foglalkozni! Amikor valaki azt mondja, hogy értelmetlen a múlttal foglalkozni, hiszen azt már nem lehet megváltoztatni, nagy precizitással fejezi ki, hogy azt gondolja: az segítene rajta, ha a múltat megváltoztathatná. Azt hiszi, a múlttal kapcsolatos egyetlen lehetősége az volna, ha azt meg nem történtté tehetné vagy átírhatná, és mivel ez lehetetlen, nincs dolga ezzel. A sejtjeink azonban őrzik a múltunkat, így az hatást gyakorol a jelenünkre. Ezért éppen annyira érdemes a múlttal foglalkozni, azt földolgozni, elrendezni, amennyire a jelen szempontjából szükségünk van rá. A múltat pontosan azért kell helyére tenni, hogy a jelenben élhessünk" – állítja Pál Feri, aki aktuális előadásában ezt a témát bontja ki a tőle megszokott lebilincselő stílusban.

A belépőjegy ára: 2.500 Ft.
Belépőjegyek elővételben vásárolhatók az Erzsébet Vigadóban.
Bővebb információ: Orf Tünde +36205796971

Az előadás látogatása védettségi igazolvánnyal rendelkezők, illetve a védett személy kíséretében érkező, 18 év alattiak számára lehetséges. Az intézmény egész területén kötelező az orrot, szájat eltakaró maszk viselése és a 1,5 méteres védőtávolság megtartása.

A 194/2021. (IV. 26.) kormányrendelet értelmében a szervezőknek jogukban áll ellenőrizni a védettségi igazolványt, valamint a személyazonosító igazolványt vagy az útlevelet. Amennyiben az igazolvány bemutatását valaki megtagadja, a szervezők kötelesek megtagadni a beengedést. Ebben az esetben a szervezők nem kötelesek visszatéríteni a jegy árát.


Az Erzsébet Vigadó Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy írjon Nekünk az info@erzsebetvigado.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket az Ön részére. Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Erzsébet Vigadó Csapata