Pál Feri: Én, Mi, Mindenki
Pál Feri: Én, Mi, Mindenki
2020-10-27 - 18:00 - Erzsébet Vigadó
Az előadást csak tünetmentes Nézők látogathatják! Kérjük, hogy akik nem érzik jól magukat, ne vegyenek részt a programon. Az előadásra érkező közönség egészsége védelmében a bejáratnál érintésmentes kézi hőmérővel mérjük az érkezők testhőmérsékletét. Amennyiben a mért testhőmérséklet 37.5 °C vagy annál magasabb egy 10 perces türelmi idő után egy újabb mérést végzünk, mely alapján végleg eldől, hogy a látogató beléphet-e az épületbe. 37.5 °C testhőmérséklet vagy attól magasabb érték esetén a néző nem léphet be az Erzsébet Vigadóba. Közönségünk számára a védőmaszk viselése kötelező! A kézfertőtlenítő használata biztosított!  Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Én, Mi, Mindenki: az önmegvalósítás lehetőségei.
Életem fő műve én magam vagyok?

Az önmegvalósítás három dimenziójáról, valamint életünk ide kapcsolódó dilemmáiról hallhatunk Pál Feri római katolikus pap és mentálhigiénés szakember előadásában.

A rendezvényre eredetileg megváltott belépőjegye (április 7.) változatlan formában érvényes erre az új időpontra, azzal a továbbiakban teendője nincs, azzal a rendezvény az új dátumon látogatható. Amennyiben az új időpont Önnek nem felel meg, jegyét a vásárlás helyszínén június 23-tól augusztus 10-ig visszaváltjuk.

Belépőjegy ára: 2400 Ft
Bővebb információ: 06-20-579-6971

A 431/2020. (IX. 18.) kormányrendelet alapján minden 6 évnél idősebb személy számára kötelező a szájat és orrot eltakaró maszk használata az Erzsébet Vigadóban!


Az Erzsébet Vigadó Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy írjon Nekünk az info@erzsebetvigado.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket az Ön részére. Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Erzsébet Vigadó Csapata