Rudán Joe Akusztik
Rudán Joe Akusztik
2020-10-15 - 19:00 - Erzsébet Vigadó
A koncertet csak tünetmentes Nézők látogathatják! Kérjük, hogy akik nem érzik jól magukat, ne vegyenek részt a programon. Az előadásra érkező közönség egészsége védelmében a bejáratnál érintésmentes kézi hőmérővel mérjük az érkezők testhőmérsékletét. Amennyiben a mért testhőmérséklet 37.5 °C vagy annál magasabb egy 10 perces türelmi idő után egy újabb mérést végzünk, mely alapján végleg eldől, hogy a látogató beléphet-e az épületbe. 37.5 °C testhőmérséklet vagy attól magasabb érték esetén a néző nem léphet be az Erzsébet Vigadóba. Közönségünk számára a védőmaszk viselése kötelező! A kézfertőtlenítő használata biztosított!  Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

A pécsi származású, életműdíjas Rudán Joe, Baranya megye díszpolgára, 20 évig volt a frontembere a Pokolgép zenekarnak, 10 évig a P. Mobilnak, 6 évig a Dinamitnak, valamint alapító tagja volt a Mobilmánia együttesnek, ahol 5 évig énekelt. Jelenleg az Atilla Fiai Társulat, illetve saját formációi a Coda utódzenekarának tekintendő Rudán Joe Band és a Rudán Joe Akusztik tagja.

A Rudán Joe Akusztik idén ünnepli 10 éves születésnapját, melyet a legendás énekes barátjával, a gitáros Tóth Lászlóval alapított. Az akusztikus duó a 10 év alatt több száz koncertet adott országszerte, de a határainkon túl is számos meghívásnak tettek már eleget. A koncert folyamán Rudán Joe pályafutása során sikerre vitt dalok csendülnek fel, meghitt, akusztikus hangszereléssel.

Rudán Joe Akusztik: Hol van a szó?
https://www.youtube.com/watch?v=CHM2nXaFPXw
 
A 431/2020. (IX. 18.) kormányrendelet alapján minden 6 évnél idősebb személy számára kötelező a szájat és orrot eltakaró maszk használata az Erzsébet Vigadóban!

A belépés díjtalan!
Információ:
+3669868230


Az Erzsébet Vigadó Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy írjon Nekünk az info@erzsebetvigado.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket az Ön részére. Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Erzsébet Vigadó Csapata