Százévnyi Emmausz
Százévnyi Emmausz
2019-04-16-tól 2019-04-23-ig
A több mint százéves hagyományról szerencsére rengeteg fotó készült az évtizetedek alatt. Minden évben szabadtéri kiállítást rendezünk ezekből a fényképekből. A tablókon megelevenedik a múlt, és a bólyiak örömmel nézegetik a képeket, ismerős arcok után kutatva. De az ide látogató turisták számára is érdekes lehet ez a maga nemében egyedülálló népszokás, mely felkerült a Szellemi Kulturális Örökség Nemzeti Jegyzékébe:
 
http://szellemikulturalisorokseg.hu/


A kiállítás támogatói: Aquacut Kft., Agroboy Kft., Bóly-MOL Pihenő, Bóly Város Önkormányzata, Bóly Városért Alapítvány, Bólyi Kulturális Egyesület, Ecoeline Zrt., Eco Solar Concept Zrt., FM Sound, HVS-Bau Kft., Marketing Soul Kft., Máy Fotóstúdió, ViNetwork Kft., Zetron Kft


Az Erzsébet Vigadó Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy írjon Nekünk az info@erzsebetvigado.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket az Ön részére. Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Erzsébet Vigadó Csapata