Vállalkozóvá válás útjai
Vállalkozóvá válás útjai
2019-05-17 - 17:00 - Bólyi Malom díszterme
Bóly Város Önkormányzata az „Itthon Bólyban” című EFOP-1.2.11-16-2017-00025 számú projekten keresztül kívánja a fiatalok vállalkozóvá válását segíteni.

Ennek érdekében előadást szervezünk az alábbi témákban:
-         vállalkozói kompetenciák fejlesztése
-         vállalkozás beindításának kezdeti nehézségei
-         üzleti terv készítésének lépései
 
Információ:
+36308539976
itthon@boly.hu

Bóly Város Önkormányzata az „Itthon Bólyban – Bóly Város ifjúsági és lakáspolitikájának támogatása” című EFOP-1.2.11-16-2017-00025 számú projekt keretében támogatást nyert a helyi fiatalok számára fiatalok helyben tartása céljából vállalkozásokat bemutató workshop napok tartására, továbbá egyéni és csoportos tanácsadás keretében vállalkozási ismeretátadásra, üzletviteli tanácsadásra, életpálya tervezés segítésére, pályázat- önéletrajz írásra és állásinterjúra való felkészítésre.


Az Erzsébet Vigadó Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy írjon Nekünk az info@erzsebetvigado.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket az Ön részére. Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Erzsébet Vigadó Csapata