Véradás
Véradás
2021-11-30 - 13:00 - 17:00 - Erzsébet Vigadó
Kedves Véradó!
 
Beteg embertársaink nevében kérjük Önt, vegyen részt véradó napunkon. Lehetőségei szerint, kérjük segítsen az új véradók toborzásában, a térítésmentes véradó mozgalom népszerűsítésében azért, hogy minden rászoruló számára biztosítva legyen az életmentő, pótolhatatlan vér. Az idén az Erzsébet Vigadó biztosítja a helyszínt a Magyar Vöröskereszt által szervezett bólyi véradásnak. Ha önt is jó érzéssel tölt el, hogy segíthet másokon, jöjjön és csatlakozzon! Várjuk november 30-án (kedden) 13:00-17:00 óra között az Erzsébet Vigadóban.

Ki adhat vért?
https://www.veradas.hu/a-veradasrol/ki-adhat-vert

A véradáshoz szükséges okiratok:
  • személyi igazolvány
  • lakcím kártya
  • TAJ-kártya

Önzetlen segítségét minden beteg nevében 1.000 forintos étkezési utalvánnyal, kedvezményes Mohácsi Uszoda belépővel, kedvezményes Mórahalmi Gyógyfürdő belépővel, valamint könyv kuponnal köszönjük meg!

A 633/2021. (XI. 18.) Kormányrendelet alapján 2021. november 20-tól minden 6 évnél idősebb személy számára kötelező a szájat és orrot eltakaró maszk használata az Erzsébet Vigadóban és a Városi Könyvtárban!


Az Erzsébet Vigadó Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy írjon Nekünk az info@erzsebetvigado.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket az Ön részére. Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Erzsébet Vigadó Csapata