Vida Kamilla - könyvbemutató
Vida Kamilla - könyvbemutató
2021-06-25 - 17:00 - Városi Könyvtár
Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt Vida Kamilla "Konstruktív bizalmatlansági indítvány" című könyvének bólyi bemutatójára.

Helyszín:
Városi Könyvtár
Időpont:
2021. június 25.

Moderátor:
Csete Soma

Vida Kamilla költő 1997-ben született Pécsen. Az ELTE BTK-n diplomázott, jelenleg a BME GTK és a Társadalomelméleti Kollégium hallgatója. Első verseskönyve friss és fanyar olvasmány. A fiatal költők nemzedékének egyik legizgalmasabb hangja a személyes és a közösségi megszólalások lehetőségeit keresi vitriolos öniróniával. A versek szokatlan témái közt ott van a gyermekként megélt kétezres évek, a Harry Potter-könyvek hatása vagy épp a hallgatói önkormányzatok pályázatai. Leszámolás mindazokkal, akik leszámoltak az illúzióinkkal. Szót kér a Z generáció, és nem lesz benne köszönet.

A könyv a helyszínen megvásárolható!

Bővebb információ:
+3669868305

A Városi Könyvtár látogatása védettségi igazolvánnyal rendelkezők, illetve a védett személy kíséretében érkező 18 év alattiak számára lehetséges.

 
fotó: Ruzsovics Dorina (www.divany.hu)


Az Erzsébet Vigadó Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy írjon Nekünk az info@erzsebetvigado.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket az Ön részére. Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Erzsébet Vigadó Csapata