Híreink

További híreink

A Bólyi Német Önkormányzat 2021-ben 9.5 millió Forint támogatást nyert Magyarország Kormányától, a Bethlen Gábor Alapkezelőn keresztül, a Bólyi Német Tájház felújítási munkálataira. Die Bohler Deutsche Selbstverwaltung hat im Jahre 2021 von der Ungarischen Regierung 9.5 Millionen Forint für das Deutsche Haus in Bohl bekommen.

A tervek szerint augusztus 20-án ismét átadásra kerülnek a városi kitüntetések. Ez alkalomból bemutatjuk az 1990 óta kitüntetett személyeket. Az Erzsébet Vigadó közösségi oldalán megismerheti a díszpolgári címet, illetve Bóly Városáért elismerést kapott embereket. Sok szeretettel várunk mindenkit a díjátadóra.

1     
Az Erzsébet Vigadó Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy írjon Nekünk az info@erzsebetvigado.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket az Ön részére. Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Erzsébet Vigadó Csapata