Híreink

További híreink

A koronavírus terjedésének megállításában mindenkinek megvan a maga szerepe. Magunkért és egymásért annyit tehetünk, hogy aki csak tud, az otthon marad, és minimálisra szorítja a találkozást másokkal. Áprilisban minden csütörtökön 10 órakor jelentkezünk egy 10+1 kérdésből álló kvízzel, ezzel szeretnénk kellemesebbé tenni az otthon eltöltött időt.

Az Erzsébet Vigadó rajz- és fotópályázatot hirdet „Tavasz” témakörben. Várjuk a rajzokat, festményeket, fotókat kizárólag e-mailben. A képeket a beérkezési határidő után néhány nappal egyszerre töltjük fel az Erzsébet Vigadó facebook oldalára (online kiállítás), ahol közönségszavazat (lájkok száma) dönt a korosztályonkénti első három helyezettről.

1     
Az Erzsébet Vigadó Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy írjon Nekünk az info@erzsebetvigado.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket az Ön részére. Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Erzsébet Vigadó Csapata