Híreink

További híreink

Az Erzsébet Vigadó fotópályázatot hirdet KÜLDJ EGY FOTÓT! címmel. A pályázatra beérkezett fotókkal kapcsolatban egyetlen kikötés van: CSAK OLYAN FOTÓT VÁRUNK, AMI BÓLYI RENDEZVÉNYEN KÉSZÜLT!!! Beküldési határidő: 2020. december 15., beküldési cím: info@erzsebetvigado.hu. Ha már nem lehetünk együtt a rendezvényeken…küldj egy fotót!

Az Adventi Ablakok lényege, hogy december 1. és  24. között minden nap felgyulladnak a fények a település valamelyik házának ablakában. Az aktuális napon egy kis segítséget adunk, hogy aznap a település melyik részén lesz ,,kinyíló” ablak. Aki először találja meg az ablakot, apró ajándékcsomagot kap az Erzsébet Vigadótól. 

1     
Az Erzsébet Vigadó Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy írjon Nekünk az info@erzsebetvigado.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket az Ön részére. Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Erzsébet Vigadó Csapata