Híreink

További híreink


Szűk két hét alatt három elismert művész látogat el az Erzsébet Vigadóba. Bezerédi Zoltán Kossuth- és Jászai-díjas színművész november 8-án, Karácsony János a Locomotív Gt Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjével kitüntett gitárosa november 15-én, Bazsinka Zsuzsanna Érdemes művész, Osvát Júlia-díjas operaénekes és Lengyel Andrea zongoraművész pedig november 20-án lép fel intézményünkben.


Programokban gazdag október vár a bólyiakra és a városunkba látogató vendégekre. Amilyen sokszínű ilyenkor a természet, legalább olyan sokszínű a programkínálat ebben a hónapban. Irodalom, zene, tudományos előadás, gyerekprogram, tánc, buli. Reméljük, mindenki megtalálja a számára érdekes rendezvényt!
 
   4     
Az Erzsébet Vigadó Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy írjon Nekünk az info@erzsebetvigado.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket az Ön részére. Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Erzsébet Vigadó Csapata