Híreink

További híreink


A strandokon kialakított könyvtári szolgáltató hely nem újkeletű dolog, bár Bólyon idén lesz először elérhető ez a szolgáltatás. Július 1-től augusztus 3-ig, vasárnap kivételével minden nap 14:00 és 18:30 között folyóiratokkal, újságokkal várják az olvasókat a Városi Könyvtár munkatársai a Bólyi Uszodában.


Hagyományőrző német nyelvi néptánc-és alkotótábor 6-15 évesek részére. Bóly, Erzsébet Vigadó 7754 Bóly, Erzsébet tér 1.), 2019. augusztus 6-11. Tematika: hagyományok megismerése,német nyelvoktatás játékos formában,táncoktatás, kézműveskedés, sport, kirándulás. Jelentkezési határidő: 2019. július 10. Információ: 0669868230
    5     
Az Erzsébet Vigadó Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy írjon Nekünk az info@erzsebetvigado.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket az Ön részére. Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Erzsébet Vigadó Csapata