Híreink

További híreink


Intézményünk örömmel biztosított felvételi helyszínt egy különleges videokliphez. Egy dal az egészségügyi dolgozóktól az egészségügyben dolgozókról. Szóljon ez a dal minden egészségügyben dolgozónak, hogy erőt adjon, és hogy érezzétek, hogy nem vagytok egyedül. És szóljon mindenki másnak, hogy ne felejtsék el, hogy mind értük teszünk, nem csak háborúban, hanem békeidőben is.


Bóly kulturális életében igen jelentős szerepet játszik a Bólyi Kulturális Egyesület. Az Erzsébet Vigadó munkatársaival közösen szervezik a bólyi rendezvények jelentős részét, és szintén velük közösen írnak pályázatokat kulturális témában. Az elmúlt napokban, hetekben több közös pályázatukról is jó hírek érkeztek.
     6     
Az Erzsébet Vigadó Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy írjon Nekünk az info@erzsebetvigado.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket az Ön részére. Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Erzsébet Vigadó Csapata