Híreink

További híreink


Az alábbiakban összefoglaltuk, hogy az Erzsébet Vigadó, Városi Könyvtár és Közétkeztetési Intézmény egységei az ünnepi időszak alatt milyen nyitvatartással várják az érdeklődőket. Békés karácsonyt és boldog új esztendőt kívánunk!
 


Szűk két hét alatt három elismert művész látogat el az Erzsébet Vigadóba. Bezerédi Zoltán Kossuth- és Jászai-díjas színművész november 8-án, Karácsony János a Locomotív Gt Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjével kitüntett gitárosa november 15-én, Bazsinka Zsuzsanna Érdemes művész, Osvát Júlia-díjas operaénekes és Lengyel Andrea zongoraművész pedig november 20-án lép fel intézményünkben.
 2     
Az Erzsébet Vigadó Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy írjon Nekünk az info@erzsebetvigado.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket az Ön részére. Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Erzsébet Vigadó Csapata