Híreink

További híreink


Mára már mindannyiunk közös ünnepe a Szüreti Csirkepaprikás-főző Fesztivál, melyre 10 fős csapatok jelentkezését várjuk! A környéken élők bizonyára ismerik a híresen jó szüreti csirkepaprikást, melyet a bólyiak hosszú lével és „kanalas galuskával” készítenek. Igazi szüret nincs is e nélkül a paprikás nélkül.
 


Anyák Napja alkalmából fotókiállítást rendez a Városi Könyvtár. A kiállításra bárki küldhet fotót, egyetlen kikötés van: a fotón együtt kell szerepelni az anyának és a gyermek(ek)nek. A fotókat május 1-ig várják a konyvtar@boly.hu e-mail címre. A kiállítás május 2 és 13 között lesz látható a Városi Könyvtárban.
     12   
Az Erzsébet Vigadó Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy írjon Nekünk az info@erzsebetvigado.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket az Ön részére. Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Erzsébet Vigadó Csapata