Híreink

További híreink


2017. március 24-én németországi testvértelepülésünkön átadták a felújított Weißes Schloss-t. A több mint 500 éves épület már sok funkciót ellátott Heroldsberg életében, mostantól kulturális szerepet tölt be. Kiállításoknak, kulturális programoknak ad otthont, de ezentúll itt lesz a város házasságkötő terme is.


Voltak repülőn, hajón, tűzoltó és mentőautón, Dunán, Tiszán, laktanyában, kutatóműhelyben, a Paksi Atomerőműben, a Pannonhalmi Apátságban, cigánytelepeken, kastélyokban...és most Bólyon. A riportműsor egy konkrét helyszínbe ágyazva mesél történeteket ismeretlen vagy alig ismert épületekről, termekről, tájakról.
     13  
Az Erzsébet Vigadó Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy írjon Nekünk az info@erzsebetvigado.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket az Ön részére. Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Erzsébet Vigadó Csapata