Híreink

További híreink


Az alábbiakban összefoglaltuk az Ön részére, hogy az Erzsébet Vigadó Városi Könyvtár és Közétkeztetési Intézmény egyes intézményei az ünnepi időszak alatt milyen nyitvatartással várják Önt. A nyitvatartás megtekintéséhez kattintson a “Tovább olvasom” gombra. Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Esztendőt Kívánunk!

Sok szeretettel köszöntöm a www.erzsebetvigado.hu oldalon. Intézményünk több mint 20 éves fennállása alatt rengeteg változáson esett át. A 2017-es év is több újdonságot hoz számunkra. A legfontosabb, hogy intézményünk új szolgáltatásokkal bővül, hisz január 1-től hozzánk kerül a Kollégium Konyha és az Óvoda Konyha is.
     16
Az Erzsébet Vigadó Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy írjon Nekünk az info@erzsebetvigado.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket az Ön részére. Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Erzsébet Vigadó Csapata