Híreink

További híreink


Az idei évben sajnos kevés rendezvényt tudtunk tartani. "Bólyi pillanatok" címmel online adventi naptárunkban az elmúlt tíz év programjaiból szemezgetünk...a teljesség igénye nélkül. Minden nap egy újabb kisfilmet tekinthetnek meg bólyi rendezvényekről, művészeti csoportokról. Köszönet a filmek készítőinek!


Köszönjük a felhívásunkra beérkezett fotókat! Játékra hívunk mindenkit! Ha valamelyik kép tetszik, szavazz rá "lájk" formájában a facebook-oldalunkon. A dobogósok díjazásban részesülnek. A díjátadóra ez első nyilvános bólyi nagyrendezvényen kerül sor. Jelen helyzetben pontos dátumot nem tudunk még, de reméljük mihamarabb!
  3     
Az Erzsébet Vigadó Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy írjon Nekünk az info@erzsebetvigado.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket az Ön részére. Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Erzsébet Vigadó Csapata