A motorom és én
A motorom és én
Fotópályázat
Sajnos a koronavírus miatt idén -több más rendezvény mellett- a Bólyi Motoros Napok is elmaradnak. De valamilyen formában mégis szeretnék köszönteni a motorosokat, ezért fotópályázatot hirdetünk. Várjuk a képet rólad és a motorodról! Mindegy, hogy hol, mikor, milyen technikával készült. Egy feltétel van: jó látható legyen a képen a motorod és te is! Természetesen lehetőség van motoros baráti társágoknak közös képet is beküldeni.

Mivel a Bólyi Motoros Napok egyik legnépszerűbb programja a legszelídebb motorosok felvonulása, ezért a fotópályázatot is két kategóriában hirdetjük meg:
  • 14 éves kor felett: várjuk a motoros képeket (segédmotoros kerékpártól a nagymotorig)
  • 14 éves kor alatt: ahogy a felvonuláson itt sincs „járműszabály”, bármilyen kerekes jármű (játékmotor, bicikli, pótkerekes bicikli, roller, stb. ) szerepelhet a képen
 
Kérjük, hogy mindenki csak egy képet küldjön! A fotókat az info@erzsebetvigado.hu e-mail címre várjuk 2020. június 16-ig. A fotókat június 18-án egyszerre tesszük fel az Erzsébet Vigadó facebookoldalára, ahol közönségszavazat (lájkok száma) dönt a kategóriánkénti első három helyezettről. Mind a két kategóriában díjjal jutalmazzuk az első három helyezett pályázót. Csoportkép esetén a fotó beküldője részesül díjazásban.
  • A fotók mellé az e-mailben kérjük az alábbi szöveget írja be minden 14 éven felüli pályázó: „Hozzájárulok, hogy felvételem megjelenjen az Erzsébet Vigadó facebook oldalán „A motorom és én” című pályázat keretén belül.”
  • 14 éven aluli pályázó esetén kérjük, hogy szülő (gondviselő) küldje be e-mailen a pályamunkát, a gyermek életkorával és az alábbi szöveggel: „Hozzájárulok, hogy a gyermekemről készült felvétel megjelenjen az Erzsébet Vigadó facebook oldalán a „A motorom és én” című pályázat keretén belül.” 

Széles utat!


Az Erzsébet Vigadó Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy írjon Nekünk az info@erzsebetvigado.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket az Ön részére. Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Erzsébet Vigadó Csapata