A szakma, ami tetszik nekem
A szakma, ami tetszik nekem
Rajzverseny
A Bólyi Ipartestület nemzetközi rajzpályázatot hirdet „A szakma, ami tetszik nekem” címmel. A világ bármelyik pontjáról várjuk a képeket 0-tól 18 éves korig! Képzeld el, hogy milyen munkád lesz, amikor felnőtt leszel! Melyik szakma áll közel a szívedhez? Itt az alkalom, hogy ezt le is rajzold!

Méret és technikai megkötés nincs! Az alkotásokat kizárólag e-mailben küldjétek. (Digitális technikával készült műveket png vagy jpg formátumban mentsétek el, hagyományos módon készült rajzaitokat, festményeiteket fényképezzétek le, vagy szkenneljétek be és úgy küldjétek el.)

A pályaműveket négy korcsoport szerint válogatjuk:
0-6 éves (bölcsődés, óvodás)
6-10 éves (alsós)
10-14 éves (felsős)
14-18 éves (középiskolás)

Mindenki csak egy rajzzal indulhat a pályázaton!

Beküldési határidő:
2020. december 30.

Beküldési e-mail cím:
bolyiipartestulet@gmail.com

A képeket a beérkezési határidő után néhány nappal egyszerre töltjük fel a Bólyi Ipartestület facebook oldalára (online kiállítás), ahol közönségszavazat (lájkok száma) dönt a korosztályonkénti első három helyezettről. A dobogósok díjazásban részesülnek. A Bólyi Ipartestület fenntartja a jogot, hogy a lájkok számától függetlenül különdíjakat is kioszthat a pályázók között. A díjátadóra az első nyilvános bólyi nagyrendezvényen kerül sor, jelen helyzetben pontos dátumot nem tudunk még, de reméljük mihamarabb!
 
Kérjük, hogy minden pályázó esetén a szülő (gondviselő) küldje be e-mailen a pályamunkát, a gyermek életkorával és az alábbi szöveggel: „Hozzájárulok, hogy gyermekem képe megjelenjen a Bólyi Ipartestület facebook oldalán „A szakma ami tetszik nekem!”című pályázat keretén belül.”

Rajzra fel! Várjuk a pályaműveket!
Jó alkotást mindenkinek!


Az Erzsébet Vigadó Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy írjon Nekünk az info@erzsebetvigado.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket az Ön részére. Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Erzsébet Vigadó Csapata