Adventi Ablakok
Adventi Ablakok
Ünnepeljünk együtt!
Figyelem: A jelentkezést lezártuk!

Az idei adventi időszak sajnos másként alakul, a közösségi hagyományokat, közös programokat mellőznünk kell. Az Erzsébet Vigadó munkatársai úgy gondolták, hogy a kényszerhelyzet egyben jó alkalom is arra, hogy Bólyban egy új ünnepi hagyományt teremtsünk. Az elmúlt években egyre több helyen jelentek meg az Adventi Ablakok, és idén szeretnénk, ha a mi városunkban is útjára indulna ez a mozgalom.

Az Adventi Ablakok lényege, hogy december 1. és 24. között minden nap 16:00 órakor felgyulladnak a fények a település valamelyik házának, intézményének, üzletének ablakában, hasonlóan ahhoz, ahogy az adventi kalendáriumban is minden nap kinyitunk egy ablakot. Karácsony közeledtével napról napra több ház ablaka fog díszbe öltözni és világítani, míg végül szentestén mind a 24 ablak egyszerre fog ünnepi fényekben ragyogni.

Várjuk azon bólyi lakosok, intézmények, üzletek tulajdonosainak jelentkezését, akik szívesen részt vennének az Adventi Ablakok programban, és vállalják valamelyik jól látható, utcára néző ablakuk, kirakatuk díszítését. A sorszámnak (dátumnak) meg kell jelennie a dekorációban, egyéb tekintetben mindenki saját ötletei alapján díszíthet. Az egységes grafikával ellátott A/3-as méretű színes sorszámot az Erzsébet Vigadó biztosítja minden résztvevő számára.
Jelentkezés:
+3669868230
vagy info@erzsebetvigado.hu

Jelentkezési határidő:
2020. november 20.
(Amennyiben a 24 ablak a határidő lejárta előtt "elkel", a jelentkezést lezárjuk!)
A jelentkezést lezártuk!

A sorrendet a résztvevőkkel az Erzsébet Vigadó munkatársai egyeztetik, mindenki más számára titkos lesz. Az aktuális nap délelőttjén az Erzsébet Vigadó facebook oldalán egy kis segítséget adunk, hogy aznap este a település melyik részén lesz ,,kinyíló”, vagyis ünnepi fénybe öltöző ablak. Aki a "segítő" poszt alá először tesz ki az aznapi Adventi Ablakról készült fotót, apró ajándékcsomagot kap az Erzsébet Vigadótól. 

Az ablakdekorációk készítői számára is készülünk egy versennyel, ezt azonban majd csak december 27-én hirdetjük meg.
 
Ami biztos: az Adventi Ablakokkal mindenki nyer, nemcsak a díszítő, hanem a keresgélő is és az is, aki csupán csak gyönyörködik benne. Nyer vele Bóly minden lakója sok szép, ötletes adventi ablakot, és ami még fontosabb értékes perceket, az ajándékozás örömének varázsát. Mert minden egyes ablak ajándék lesz, igazi szívből jövő, mindenkinek kedves ajándék.


Az Erzsébet Vigadó Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy írjon Nekünk az info@erzsebetvigado.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket az Ön részére. Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Erzsébet Vigadó Csapata