Az én kertem a lexebb
Az én kertem a lexebb
Fotópályázat
Lakókörnyezetünk szépsége mindannyiunk közérzetére jó hatással van – ennek jegyében hirdeti meg az Erzsébet Vigadó „Az én kertem a lexebb” címmel fotópályázatát, amelynek résztvevői megszépült környezettel, győztesei értékes nyereményekkel is gazdagodhatnak!

Várjuk a kertfotókat az info@erzsebetvigado.hu e-mailcímre 2020. május 31-ig.

Nincsenek kategóriák és megkötések. Lehet konyhakert, virágágyás, utcai előkert, balkonláda, stb. FONTOS!!! Minden pályázó több kerttel (otthoni, présház, nyaraló, stb.) is pályázhat, viszont minden kertről csak 1-1 fotót küldjön be! (Amennyiben csak egy kerttel pályázik, kérjük, akkor is csak egy fotót küldjön!)

A fotókat feltöltjük az Erzsébet Vigadó facebook oldalára, és közönségszavazással választjuk ki a legszebb kertet. A három legtöbb szavazatot kapott kép (kert) díjazásban részesül.
 
1. helyezett: 20.000 forintos vásárlási utalvány
2. helyezett: 10.000 forintos vásárlási utalvány
3. helyezett: 5.000 forintos vásárlási utalvány

Köszönjük a díjakat Szabó Judit virágboltjának!

A díjátadóra ez első nyilvános bólyi nagyrendezvényen kerül sor. Jelen helyzetben pontos dátumot nem tudunk még, de reméljük mihamarabb!
 
Kérjük az e-mailben a fotó mellett szerepeljen, hogy hol készült(ek) a kép(ek), illetve az alábbi szöveg: „Hozzájárulok, hogy a kertemről készült fotó megjelenjen az Erzsébet Vigadó facebook oldalán a „Az én kertem a lexebb!” című pályázat keretén belül.”
 
„A virágnak megtiltani nem lehet,
Hogy ne nyíljék, ha jön a szép kikelet;”
Petőfi Sándor


Az Erzsébet Vigadó Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy írjon Nekünk az info@erzsebetvigado.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket az Ön részére. Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Erzsébet Vigadó Csapata