Bólyi német tájház berendezése
Bólyi német tájház berendezése
Felhívás
A Bólyi Német Önkormányzat a készülő tájház berendezéséhez köszönettel fogad az 1950-es évek elején, vagy régebben készült bútor, ruházat, felszerelési tárgy, használati eszköz, lakástextil stb. felajánlásokat Bóly lakosságától. A tárgyak kiválasztása, elhelyezése tájházszakértő segítségével történik. Kérjük, készítsenek fényképet a felajánlani kívánt tárgyról és küldjék el a következő e-mail címre: meiszterkatalin@altisk.boly.hu 

Ha valaki nem tudja lefényképezni a tárgyat és elküldeni e-mailben, szívesen segítünk. Kérjük, jelezze az alábbi telefonszámok egyikén: 06-30-306-5805 (Győriné Meiszter Katalin), 06-69-868-763 (Kőrösi Róbertné).
 
Köszönettel:
Bólyi Német Önkormányzat


Az Erzsébet Vigadó Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy írjon Nekünk az info@erzsebetvigado.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket az Ön részére. Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Erzsébet Vigadó Csapata