Csirkepaprikás-főző Fesztivál
Csirkepaprikás-főző Fesztivál
Asztalfoglalás július 19-től
Mára már mindannyiunk közös ünnepe a Szüreti Csirkepaprikás-főző Fesztivál, melyre 10 fős csapatok jelentkezését várjuk! Jelentkezési határidő: augusztus 30.

A rendezvény a Kántor-réten kerül megrendezésre, a főzés a biztonsági szempontokat sem figyelmen kívül hagyva csak fával lesz lehetséges, melyet fém alátéttel együtt, - kaució ellenében - minden csapat számára a helyszínen biztosítunk. Az alátétek használata kötelező!

Asztalt, padot az Erzsébet Vigadóban, (7754 Bóly, Erzsébet tér 1.) lehet foglalni, 1.500 Ft nevezési díj ellenében. Hogy az ételek nagyjából egy időben készüljenek el, a főzés 15 órától 18 óráig fog tartani. Az asztalok dekorációja zsűrizésen vesz részt, az első három helyezett értékes ajándékban részesül.
 
Részletes program:
https://erzsebetvigado.hu/esemenyek/reszletek/22-csirkepaprikas-fozo-fesztival-357
Szeretettel várunk mindenkit!
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
Bővebb információ: +3669868230

A rendezvény megtartása az aktuális járványhelyzettől és szabályoktól függ.


Az Erzsébet Vigadó Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy írjon Nekünk az info@erzsebetvigado.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket az Ön részére. Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Erzsébet Vigadó Csapata