Déryné program Bólyon
Déryné program Bólyon
Színház az Erzsébet Vigadóban
Intézményünk sikeresen pályázott a Déryné program előadásaira, így 2021-ben több színházi előadás is eljut Bólyra. A program támogatásának köszönhetően a nézők díjtalanul tekinthetik meg az előadásokat, júliusban egy monodráma és egy "tizennégykarátos" est várja az érdeklődőket.
 
Az első előadást július 13-án, kedden, 18:00 órától láthatják a színházkedvelők, Szenvedély és hűség címmel. A darab hitelesen mutatja be Zrínyi Ilona sokarcú, izgalmas alakján, drámai sorsán keresztül a magyar történelem egyik legbonyolultabb és egyben legvitatottabb korszakát. Hedry Mária monodrámájában Zrínyi Ilonát a Jászai Mari-díjas Majzik Edit alakítja. Bővebb információ: https://erzsebetvigado.hu/esemenyek/reszletek/szenvedely-es-huseg-zrinyi-ilona-374
 
Július 19-én, hétfőn, szintén 18:00 órától pedig Olt Tamás Rejtő Jenős, sanzonos, kalandos, légiós, fordulatos, tizennégy karátos estje várja az érdeklődőket. Információk az előadásról: https://erzsebetvigado.hu/esemenyek/reszletek/szajon-lott-tigris-368
 
Az érvényben lévő jogszabályok szerint a rendezvények korlátozás nélkül látogathatók! Ingyenes regisztrációs belépőjegyek az Erzsébet Vigadóban, vagy a  06-69-868-230-as telefonszámon igényelhetők.
 
A Déryné-program bólyi előadásai szeptemberben folytatódnak. Szervezés alatt: Tudod, hogy nincs bocsánat (Földes Hobo László), Mindörökké Júlia (Forrás Színház), Az ember tr. (Apolló Kulturális Egyesület), Nézd a tánc nemeit (Forrás Néptáncegyüttes), Azért a kis bolondságért… – magyar népi pajzánságok (Fabók Mancsi Színháza), Donizetti: Rita - vígopera egy felvonásban (Dramatic Art). Intézményünk a műsorváltoztatás jogát fenntartja!


Az Erzsébet Vigadó Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy írjon Nekünk az info@erzsebetvigado.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket az Ön részére. Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Erzsébet Vigadó Csapata