Elkészült a bólyi iskola új étkezője
Elkészült a bólyi iskola új étkezője
Nyitás szeptember elsején
A régi iskolai könyvtár átalakításával került kialakításra az iskola ebédlője, a hozzátartozó melegítő konyhával. Ezen az új telephelyen továbbra is az Erzsébet Vigadó, Városi Könyvtár és Közétkeztetési Intézmény biztosítja az ebédet az iskola tanulóinak és dolgozóinak.

A Bólyi Német Önkormányzat 2019-ben a Miniszterelnökség pályázatán a nemzetiségek közösségeit szolgáló projektek támogatására előirányzott keretből 60.000.000 forintot nyert, amelyet a kivitelezés lebonyolítására átadott az ingatlan tulajdonos Bóly Város Önkormányzatnak.

A beruházással megszűnt a település régi problémája, hiszen a diákok mostantól az iskola falain belül tudják elfogyasztani ebédjüket, és nem kell átmenniük a Hunyadi utcai kollégiumban található menzára ebédelni.

 


Az Erzsébet Vigadó Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy írjon Nekünk az info@erzsebetvigado.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket az Ön részére. Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Erzsébet Vigadó Csapata