Intézmények összefogása
Intézmények összefogása
Az idősek is megtekinthetik a kiállítást
A járványügyi szabályok miatt több mint egy éve kijárási korlátozás van érvényben a Bólyi Integrált Szociális Központban. Az ott lakó idősek így - kis túlzással - a négy fal között töltik mindennapjaikat a járvány kezdete óta. Az intézmény dolgozói természetesen mindent megtesznek, hogy megkönnyítsék és szebbé tegyék a lakók életét, s most ismét remek ötlettel álltak elő.
 
Javaslatukra az Erzsébet Vigadó által szervezett "A mi Emmauszunk" című szabadtéri fotókiállítás néhány hétre a Bólyi Integrált Szociális Központ udvarába "költözik", így az ott lakók - a kijárási korlátozások ellenére - meg tudják tekinteni a képeket. A két intézmény összefogásán túl szükség volt a HVS-BAU Kft. támogatására is, hiszen a cég továbbra is díjmentesen biztosítja a kiállításhoz szükséges technikai eszközöket.
 
Bővebb információ a kiállításról:
https://erzsebetvigado.hu/esemenyek/reszletek/a-mi-emmauszunk-fotokiallitas-359

Figyelem!!!
A Bólyi Integrált Szociális Központban látogatási tilalom van érvényben!
A kiállítás zártkörű, csak az intézmény lakói és dolgozói tekinthetik meg!


Az Erzsébet Vigadó Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy írjon Nekünk az info@erzsebetvigado.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket az Ön részére. Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Erzsébet Vigadó Csapata