Királyok, motorok, súlyzók, fuvolák
Királyok, motorok, súlyzók, fuvolák
Sokszínű programok Bólyon
A nyár első hónapja talán még az átlagosnál is több kulturális és szabadidős programot kínál a bólyiaknak, hisz június minden hétvégéjére jut egy nagyrendezvény.


Június 8-án a Bólyi Német Önkormányzat az Erzsébet Vigadóval karöltve rendezi meg a Bólyi Pünkösdi Fesztivált a Batthyány téren. A rendezvényhez kapcsolódóan 2019-ben harmadik alkalommal szervezi meg a Bólyi Ifjúsági Egyesület a Pünkösdi Királyválasztást, melyre várják a 3-5 fős udvartartással rendelkező király- és királynéjelöltek jelentkezését. A jelöltek közül többfordulós verseny után kerül ki a pünkösdi királyi pár. A Fesztiválon idén a bólyi és környékbeli nemzetiségi tánccsoportok és zenekarok mellett fellép Petra Böck osztrák énekesnő és a pécsi Kubalibre zenekar is.
 
A Bólyi Pünkösdi Fesztivál részletes programja:
https://erzsebetvigado.hu/esemenyek/reszletek/punkosdi-fesztival-226 
Információk a királyválasztásról:
https://www.facebook.com/events/327548374572962/
 

Június 13-tól 15-ig tart a város garantáltan leghangosabb rendezvénye, hiszen ismét felbőgnek a motorok, és ismét a kétkerekű járművektől lesz hangos a Kántor rét. A Bólyi Motoros Egyesület által szervezett XIV. Bólyi Motoros Napok-on fellép többek között a Junkies és a Rudán Joe Band. A három nap alatt emellett motoros felvonulás, motorszépségverseny, motorhangverseny és motoros túra is gondoskodik a jó a hangulatról.
 
A XIV. Bólyi Motoros Napok részletes programja:
https://erzsebetvigado.hu/esemenyek/reszletek/xiv-bolyi-motoros-napok-227
 

A sport mindig is fontos szerepet játszott a bólyiak életében. Idén ötödik alkalommal kerül megszervezésre az ingyenes sport és családi nap, amikor a mozgásé és az egészségé a főszerep. Az 1919-ben alapított Bólyi Sportegyesület pályáján zajló ingyenes rendezvényre sok szeretettel várjuk a mozogni vágyókat.
 

Fuvolavarázs címmel több mint 20 éve tartunk nyáresti hangversenyt június utolsó szombatján a Batthyány téren. Ezen az estén több mint félszáz fuvolista szólaltatja meg hangszerét, szóló, duó, trió, kvartett és egyéb formációkban. Természetesen a koncert egy közös nagy produkcióval zárul, ahol a hangverseny minden szereplője egyszerre lép színpadra.
 
Információ:
https://erzsebetvigado.hu/esemenyek/reszletek/fuvolavarazs-259
 


A belépés minden rendezvényre díjtalan!
Minden érdeklődőt sok szeretettel várunk!

Bővebb információk a programokról:
+3669868230
www.erzsebetvigado.hu


Az Erzsébet Vigadó Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy írjon Nekünk az info@erzsebetvigado.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket az Ön részére. Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Erzsébet Vigadó Csapata