Kötelező a maszk!
Kötelező a maszk!
2021. november 20-tól
A 633/2021. (XI. 18.) Kormányrendelet alapján 2021. november 20-tól minden 6 évnél idősebb személy számára kötelező a szájat és orrot eltakaró maszk használata az Erzsébet Vigadóban és a Városi Könyvtárban!
 
A rendelet értelmében könyvtárakban és közművelődési intézményekben mindenkinek kötelező a maszkviselés. Színházi előadáson, hangversenyen, próbán, foglalkozáson, konferencián stb. egyaránt, ilyen tekintetben kivétel nincs. Kivételnek számítanak a fellépők, előadók, felszólalók, nekik a szereplésük ideje alatt nem kell maszkot viselniük.
 
A védettségi kártyára vonatkozó szabályok nem változtak. Intézményünk minden egysége, és rendezvényeink - a zenés-táncos rendezvények kivételével - védettségi kártya nélkül látogathatók. A zenés-táncos rendezvények látogatása védettségi igazolvánnyal rendelkezők, illetve a védett személy kíséretében érkező 18 év alattiak számára lehetséges.
 
Terembéres rendezvény (céges rendezvény, konferencia, családi rendezvény, stb.) esetén a bérlő, csoportos foglalkozás esetén a csoportvezető felelőssége a jogszabályok betartatása.


Az Erzsébet Vigadó Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy írjon Nekünk az info@erzsebetvigado.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket az Ön részére. Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Erzsébet Vigadó Csapata