Lájkolj, és nyerj!
Lájkolj, és nyerj!
SORSOLÁS: 2019. július 24-én!
Az immár hagyományosnak mondható Szüreti Csirkepaprikás-főző Fesztivál 2019-ben 21. alkalommal kerül megrendezésre Bólyban. A környéken élők bizonyára ismerik a híresen jó szüreti csirkepaprikást, melyet a bólyiak hosszú lével és ún. "kanalas galuskával" készítenek. Igazi szüret nincs is e nélkül a paprikás nélkül. Asztalt, padot az Erzsébet Vigadóban, (7754 Bóly, Erzsébet tér 1.) lehet foglalni, 1.500 Ft nevezési díj ellenében.

Azonban egy valakinek nem kell asztalt foglalnia a rendezvényre. Elég egy lájk az Erzsébet Vigado facebook oldalán található képre (link a cikk végén), és máris esélyes a sorsoláson, ahol két asztalt sorsolunk ki a XXI. Szüreti Csirkepaprikás-főző Fesztiválra! (Természetesen a főzőhelyet sorsoljuk ki, az asztalokat csak a rendezvény idejére nyeri meg a szerencsés.) SORSOLÁS: 2019. július 24-én!
 


Az Erzsébet Vigadó Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy írjon Nekünk az info@erzsebetvigado.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket az Ön részére. Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Erzsébet Vigadó Csapata