Mi lesz a rendezvényekkel?
Mi lesz a rendezvényekkel?
Információk a bólyi programokról
Utolsó frissítés: 2020. szeptember 19. 11:00

A 431/2020. (IX. 18.) kormányrendelet alapján minden 6 évnél idősebb személy számára kötelező a szájat és orrot eltakaró maszk használata az Erzsébet Vigadóban! Terembéres rendezvény (céges rendezvény, konferencia, családi rendezvény, stb.) esetén a bérlő, csoportos foglalkozás esetén a csoportvezető felelőssége a jogszabály betartatása.

A járványhelyzet változásával és a regisztrált koronavírus esetszámok növekedése miatt jelentős változások vannak az őszi bólyi programokban. Ebben a cikkben foglaltuk össze a jelenlegi helyzetet. Kérjük, kövessék figyelemmel közösségi oldalunkat, kérdés esetén keressenek minket telefonon.
 
 
Elmaradó rendezvények

Könyvbemutató és megemlékezés
https://erzsebetvigado.hu/esemenyek/reszletek/konyvbemutato-es-megemlekezes-345
A Bólyi Arcok sorozat alkotói úgy döntöttek, hogy a két új kötet bemutatója 2021. februárjában lesz.
 
A művészekkel történt egyeztetés után úgy döntöttünk, hogy a rendezvényt 2021. első félévében tartjuk meg.


Meghirdetett rendezvények

Rudán Joe Akusztik
https://erzsebetvigado.hu/esemenyek/reszletek/rudan-joe-akusztik-344
Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot az énekessel. A jelenlegi álláspont szerint a koncertet az eredeti időpontban megtartjuk.
 
Az előadást nem intézményünk szervezi, csak a helyszínt biztosítjuk. A szervezők kérik a jegytulajdonosok türelmét! Bíznak abban, hogy az előadás megtartható lesz az októberi időpontban. További információkért, illetve esetleges jegyvisszaváltás miatt kérjük Orf Tündét hívják: +36205796971
 

Tervezett rendezvények

Szeptember-október hónapokra több kisebb rendezvényt is terveztünk. A jelenlegi helyzetben a tervezett időpont előtt 7-10 nappal döntünk a rendezvény megtartásáról, és akkor tesszük nyilvánossá az időpontot és a helyszínt is.
 

Városi ünnepség október 23-án

A járványhelyzetre való tekintettel rövid, szolid városi megemlékezést tartunk.
 

Bálok, lakodalmak, iskolai és óvodai rendezvények

A jogszabályok adta lehetőségek szerint továbbra is biztosítunk külsős rendezvényekhez termet intézményünkben. Ezen rendezvények megtartása a szervezők döntésén és felelősségén múlik. A teremfoglalás bármikor visszamondható, bármilyen anyagi vagy jogi következmény nélkül.
 

Kiscsoportos foglalkozások

Szeptember 1-én újra indultak a kiscsoportos foglalkozások az Erzsébet Vigadóban.  A csoportok működésével kapcsolatos információkért (órarend, terembeosztás, létszám, stb.), kérjük, a csoportvezetőket keressék.
 

 
COVID protokoll az Erzsébet Vigadóban

A programokon résztvevők, illetve az egy-egy foglalkozási helyen egy időben tartózkodók száma nem haladhatja meg a tűzriadó terv szerinti kiürítési létszám 2/3-át . A Picurka Klub határozatlan ideig zárva! Rendezvények előtt és után a teljes légcsere érdekében mindig szellőztetünk. Fokozott figyelmet fordítunk a nézőtéri székek, kilincsek, illetve a mosdók fertőtlenítő takarítására. Intézményünket csak tünetmentes résztvevők látogathatják! Kérjük, hogy akik nem érzik jól magukat, ne vegyenek részt a programokon! Kérjük, hogy a lehetőségekhez mérten ügyeljenek a biztonságos fizikai távolság megtartására. Programjainkon kötelező a maszkviselés. Intézményünk kézfertőtlenítési lehetőséget biztosít a közönség részére.
 
Hiteles információk a koronavírusról:
https://koronavirus.gov.hu/
Ingyenesen hívható zöldszámok:
+36-80-277-455, +36-80-277-456


Az Erzsébet Vigadó Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy írjon Nekünk az info@erzsebetvigado.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket az Ön részére. Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Erzsébet Vigadó Csapata