Nyitunk!
Nyitunk!
A szabályokat rendelet határozza meg!
Hosszú hónapok várakozása után 2021. május 3-án újra nyit intézményünk közgyűjteményi és közművelődési egysége. A nyitás szabályait a 194/2021. (IV. 26.) Kormányrendelet határozza meg! Eszerint:
 
  • Az Erzsébet Vigadó látogatása védettségi igazolvánnyal rendelkezők, illetve a védett személy kíséretében érkező, 18 év alattiak számára lehetséges. Az intézmény egész területén kötelező az orrot, szájat eltakaró maszk viselése és a 1,5 méteres védőtávolság megtartása.
  • A Városi Könyvtár látogatása védettségi igazolvánnyal rendelkezők, illetve a védett személy kíséretében érkező, 18 év alattiak számára lehetséges. Az intézmény egész területén kötelező az orrot, szájat eltakaró maszk viselése és a 1,5 méteres védőtávolság megtartása. A Könyvtár-kapu szolgáltatás és a házhozszállítás a jövőben is mindenki számára díjmentesen elérhető.
  • Az Óvoda Konyhán a helyben fogyasztás technikai okok miatt szünetel, a Kollégium Konyhán a helyben fogyasztási szolgáltatást csak védettségi igazolvánnyal rendelkező személy veheti igénybe. Elviteles (éthordós) étkezési lehetőség mindenki számára biztosított! Kérjük, étkezési igényüket legkésőbb a tárgynap előtti munkanapon 9:00 óráig adják le (Óvoda Konyha: +36-69-869-851, Kollégium Konyha: +36-69-869-453). Az étel elvitelekor a maszk használata és a 1,5 méteres távolság betartása KÖTELEZŐ!

A kormányrendelet értelmében az Erzsébet Vigadó, Városi Könyvtár és Közétkeztetési Intézmény munkatársainak jogukban áll ellenőrzésre elkérni a védettségi igazolványt, valamint a személyazonosító igazolványt vagy az útlevelet. Amennyiben az igazolvány bemutatását valaki megtagadja, az intézmény munkatársai kötelesek megtagadni a beengedést.

Megértésüket köszönjük!
Vigyázzunk egymásra!

 
Hiteles információk a koronavírusról:
https://koronavirus.gov.hu/
Ingyenesen hívható zöldszámok:
+36-80-277-455, +36-80-277-456


Az Erzsébet Vigadó Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy írjon Nekünk az info@erzsebetvigado.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket az Ön részére. Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Erzsébet Vigadó Csapata