Önkormányzatok a Közművelődésért díj
Önkormányzatok a Közművelődésért díj
Újabb elismerés Bólynak
Ismét rangos díjat kapott Bóly Város Önkormányzata. 2019. május 15-én, Zalaegerszegen atdták át az "Önkormányzatok a Közművelődésért díj"-at, melyet idén Bólynak is odaítéltek a szakemberek. A díjátadóra a Magyar Népművelők Egyesülete XXXVI. Országos Vándorgyűlése keretén belül került sor. Az elismerést Bóly Város nevében az Erzsébet Vigadó, Városi Könyvtár és Közétkeztetési Intézmény munkatársa, Reitzné Mladonyiczki Anett, könyvtárvezető vette át.

Az "Önkormányzatok a Közművelődésért díj" annak a települési önkormányzatnak adományozható, amely hosszú időn keresztül példamutató tevékenységet folytat a helyi közművelődés és kultúra szervezése terén. Olyan finanszírozási és döntéshozatali gyakorlatot alakított ki, amely kiemelten támogatja a helyi kulturális értékek megőrzését, új értékek teremtését. Tevékenységében kiemelkedő szerepet játszik a helyi kulturális intézmények, közösségek működésének segítése. A díj egy díszoklevél, valamint Asszonyi Tamás Munkácsy Mihály-díjas szobrász- és éremművész plakettje.


Az Erzsébet Vigadó Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy írjon Nekünk az info@erzsebetvigado.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket az Ön részére. Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Erzsébet Vigadó Csapata