Online versenyek
Online versenyek
Várjuk a szavazatokat!
A kialakult helyzet miatt az idei évben a Népviselet Napját az online térben rendeztük meg. Nagy örömünkre sokan vettek részt a kihívásban, és öltöztek népviseletbe. Külön öröm számunkra, hogy minden korosztály képviseltette magát ebben a rendhagyó "játékban". A fotókat és videókat a Népviselet Napján, azaz április 24-én tettük közzé.

A beérkezett fotók itt láthatóak:
https://www.facebook.com/pg/erzsebetvigado/photos/?tab=album&album_id=2863344113761329
a videók - intézményünkhöz kapcsolódó egyéb felvételekkel együtt - pedig itt:

Szintén csak online láthatóak a "Szevasz, Tavasz!" pályázatra beérkezett rajzok és fotók. A beérkezett művek száma minden várakozásunkat felülmúlta. Itt is fontos megjegyezni, hogy minden korosztályból érkeztek munkák.

A képek április 28-tól az alábbi linken láthatóak:

A szavazásról:
  • Népviselet Napja (TrachtTag): 3-3 díjat osztunk ki a fotó és videó kategóriában is. A 3-3 legtöbb lájkot kapott kép és videó alkotója részesül díjazásban. A Bólyi Német Önkormányzat különdíjat ad(hat), ez azonban független a lájkok számától.
  • "Szevasz, Tavasz!": 3-3 díjat osztunk ki korcsoportonként (óvodás, alsós, felsős, középiskolás, felnőtt). A 3-3 legtöbb lájkot kapott kép alkotója részesül díjazásban.
Mindkét szavazásra érvényes, hogy a lájkok között nem teszünk különbséget, 1-1 szavazatot ér a "ujj", a "szív", a "nevetés", stb. A díjátadóra az első bólyi nagyrendezvényen kerül sor, szavazás vége: 5 nappal a rendezvény előtt.

Várjuk a szavazatokat! 


Az Erzsébet Vigadó Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy írjon Nekünk az info@erzsebetvigado.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket az Ön részére. Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Erzsébet Vigadó Csapata