Pályázati felhívás
Pályázati felhívás
Lakhatási támogatás
Bóly Város Önkormányzata sikeresen pályázott az EFOP-1.2.11-16 kódszámú Esély Otthon című felhívásra, amelynek célja a vidék népességmegtartó képességének javítása, a vidékről történő „minőségi elvándorlás” megakadályozása. Az „Itthon Bólyban” című projekt fontos eleme a Bóly, Hunyadi M. u. 3. alatti ingatlanban 4 db lakás felújítása, és berendezése, amelyekben Bólyban élő vagy letelepedni kívánó fiatalok, akik a Bóly Város Önkormányzat 7/2019. (VIII.10.) számú rendeletében meghatározott feltételeknek megfelelnek 24 hónapig bérleti díj fizetése nélkül lakhatnak.


A pályázati feltételeket Bóly Város Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2019. (VIII.10.) önkormányzati rendelete az „Itthon Bólyban - Bóly város ifjúsági és lakáspolitikájának támogatása” című pályázat keretében nyújtandó lakhatási támogatásról tartalmazza.
 
A részletes kiírás és a kérelem beadásához szükséges formanyomtatvány letölthető az alábbi linken:
http://telepules.boly.hu/HUN~/hirlista.html:betoltes=3b222,kiszolgalo=plugins/003/002_MOD_cikkek_kezelese,kiszolgalobetoltes=572d6
Pályázat benyújtási határideje: 2019. augusztus 22. 24:00
 


Az Erzsébet Vigadó Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy írjon Nekünk az info@erzsebetvigado.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket az Ön részére. Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Erzsébet Vigadó Csapata