Pünkösdi desszert
Pünkösdi desszert
Receptverseny
Karácsonykor bejgli, húsvétkor kalács – de milyen finomság kerül az ünnepi asztalra pünkösdkor? A hagyományos sütemények, vagy a modern, „kísérletező” desszertek a nyerők? Bármi is a válasz, várjuk a recepteket pünkösdi receptversenyünkre.

Küldd el a kedvenc desszertrecepted egy fotó kíséretében az info@erzsebetvigado.hu e-mailcímre 2020. május 20-ig. Kérjük, az e-mailben szerepeljen az alábbi szöveg: „Hozzájárulok, hogy receptem megjelenjen az Erzsébet Vigadó facebook oldalán a „Pünkösdi desszert” című pályázat keretén belül.” Egy személytől csak egy receptet tudunk fogadni! A recepteket május 22-én tesszük közzé az intézmény facebook-oldalán, hogy az érdeklődők már pünkösdkor ki tudják próbálni a finomságokat.

Természetesen ezzel nincs vége, hisz szavazni is lehet a receptekre. A három legtöbb szavazatot begyűjtő recept beküldője konyhai eszközcsomagot kap 5.000, 10.000 illetve 15.000 forint értékben. A díjátadóra ez első nyilvános bólyi nagyrendezvényen kerül sor. Jelen helyzetben pontos dátumot nem tudunk még, de reméljük mihamarabb!

A fotóról: természetesen egy receptversenyen a recept a legfontosabb. A fotó csak kiegészítő, hogy az olvasók könnyebben tudjanak tájékozódni a receptek között. Elsősorban a beküldő által készített ételről várjuk a fotót, vagy magáról az alkotóról. Ha ez technikailag nem megvalósítható, kérjük, a recept beküldésekor jelezzék felénk. Ebben az esetben egy sablonkép (szakács, cukrász, stb.) kíséretében töltjük fel a receptet.
 
„Süssünk, süssünk valami!” – várjuk a recepteket!


Az Erzsébet Vigadó Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy írjon Nekünk az info@erzsebetvigado.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket az Ön részére. Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Erzsébet Vigadó Csapata