Szevasz, Tavasz!
Szevasz, Tavasz!
Rajz és fotópályázat online kiállítással
Az Erzsébet Vigadó rajz- és fotópályázatot hirdet „Tavasz” témakörben. Várjuk a rajzokat, festményeket, fotókat kizárólag e-mailben. (Kérjük a rajzokat, festményeket fényképezzétek le vagy szkenneljétek be és úgy küldjétek el.)

A témakörön és a beküldési formán kívül semmiféle megkötés nincs. (Tehát, ha valaki szívesen beküldené a 15 éve készült fotóját, vagy a doboz alján megtalált óvodáskori rajzát, esetleg egy tavaszmintás hímzett asztalterítőt mutatna meg, tegye bátran!)
 
A pályázat nemzetközi, tehát a világ bármelyik pontjáról várjuk a képeket! Életkori megkötés nincs, de a pályaműveket öt korcsoport szerint válogatjuk:
 
  • 0-6 éves (óvodás)
  • 6-10 éves (alsós)
  • 10-14 éves (felsős)
  • 14-18 éves (középiskolás)
  • 18-111 éves (felnőtt)

Beküldési határidő:
2020. április 20.

Beküldési cím:
info@erzsebetvigado.hu

A képeket a beérkezési határidő után néhány nappal egyszerre töltjük fel az Erzsébet Vigadó facebook oldalára (online kiállítás), ahol közönségszavazat (lájkok száma) dönt a korosztályonkénti első három helyezettről.  A dobogósok díjazásban részesülnek. A díjátadóra ez első nyilvános bólyi nagyrendezvényen kerül sor. Jelen helyzetben pontos dátumot nem tudunk még, de reméljük mihamarabb!
 
A képek mellé az e-mailben kérjük az alábbi szöveget írja be minden 18 éven felüli pályázó: „Hozzájárulok, hogy képem megjelenjen az Erzsébet Vigadó facebook oldalán a „Szevasz, Tavasz!” című pályázat keretén belül.” 18 éven aluli pályázó esetén kérjük, hogy szülő (gondviselő) küldje be e-mailen a pályamunkát, a gyermek életkorával és az alábbi szöveggel: „Hozzájárulok, hogy gyermekem képe megjelenjen az Erzsébet Vigadó facebook oldalán a „Szevasz, Tavasz!” című pályázat keretén belül.”
 
Rajzra fel! Várjuk az alkotásokat!
#maradjotthon


Az Erzsébet Vigadó Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy írjon Nekünk az info@erzsebetvigado.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket az Ön részére. Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Erzsébet Vigadó Csapata