Tájékoztató
Tájékoztató
A koronavírus miatt kialakult helyzetről
Frissítve: 2020. március 17. 11:00

Értesítjük tisztelt látogatóinkat, hogy a koronavírus terjedésével összefüggésben meghozott kormányzati döntésekre tekintettel, fenntartónkkal egyeztetve az Erzsébet Vigadó, a Városi Könyvtár, az Ifjúsági Ház, a Magonc Tanoda és a Kollégium Konyha határozatlan ideig zárva tart.

Napi menü vásárlása csak az Óvoda Konyhában lehetséges, de csak elvitellel és otthoni fogyasztással. Az étkezésről bővebb információt a 06-69-869-851-es telefonszámon kapnak az érdeklődők.
A zárvatartás időtartamára a Városi Könyvtárból kölcsönzött dokumentumokra késedelmi díjat nem számítunk fel.

E-mailcímünk (info@erzsebetvigado.hu) a rendkívüli időszakban is él. A működésünkkel kapcsolatos aktuális információkért kérjük, kísérjék figyelemmel a www.erzsebetvigado.hu oldalt és az Erzsébet Vigadó hivatalos facebook-oldalát.

Hiteles információk a koronavírusról:
https://koronavirus.gov.hu
Ingyenesen hívható zöldszámok:
+36-80-277-455, +36-80-277-456

A járvány terjedését csak felelősségteljes hozzáállással lehet megállítani. Kérjük, önmaga és embertársai védelme érdekében mindenki tartsa be a szükséges óvintézkedéseket.

Vigyázzunk egymásra, vigyázzunk magunkra!
 
Megértésüket köszönjünk!
 


Az Erzsébet Vigadó Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy írjon Nekünk az info@erzsebetvigado.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket az Ön részére. Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Erzsébet Vigadó Csapata