Tájékoztató
Tájékoztató
A koronavírus miatt kialakult helyzetről
Frissítve: 2020. június 15. 10:00
A 279/2020-as kormányrendelet június 15-től engedi a könyvtárak látogatását az érdeklődőknek. Így természetesen a bólyi Városi Könyvtár is várja az olvasókat a megszokott nyitvatartási időben. Részletek: https://erzsebetvigado.hu/hirek/reszletek/ujra-nyitva-a-varosi-konyvtar-97

Az Erzsébet Vigadó, az Ifjúsági Ház, a Magonc Tanoda és a Kollégium Konyha határozatlan ideig zárva tart.

Napi menü vásárlása csak az Óvoda Konyhában lehetséges, de csak elvitellel és otthoni fogyasztással. Az étkezésről bővebb információt a 06-69-869-851-es telefonszámon kapnak az érdeklődők.

E-mailcímünk (info@erzsebetvigado.hu) a rendkívüli időszakban is él. A működésünkkel kapcsolatos aktuális információkért kérjük, kísérjék figyelemmel a www.erzsebetvigado.hu oldalt és az Erzsébet Vigadó hivatalos facebook-oldalát.

Hiteles információk a koronavírusról:
https://koronavirus.gov.hu
Ingyenesen hívható zöldszámok:
+36-80-277-455, +36-80-277-456

A járvány terjedését csak felelősségteljes hozzáállással lehet megállítani. Kérjük, önmaga és embertársai védelme érdekében mindenki tartsa be a szükséges óvintézkedéseket.

Vigyázzunk egymásra, vigyázzunk magunkra!
 
Megértésüket köszönjünk!
 


Az Erzsébet Vigadó Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy írjon Nekünk az info@erzsebetvigado.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket az Ön részére. Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Erzsébet Vigadó Csapata