Új év, új intézmény, új honlap
Új év, új intézmény, új honlap
Köszöntöm új honlapunkon
Sok szeretettel köszöntöm a www.erzsebetvigado.hu oldalon. Intézményünk több mint 20 éves fennállása alatt rengeteg változáson esett át. A 2017-es év is több újdonságot hoz számunkra. A legfontosabb, hogy intézményünk új szolgáltatásokkal bővül, hisz január 1-től hozzánk kerül a Kollégium Konyha és az Óvoda Konyha is.

A másik nagyon fontos újdonság, hogy elindult saját honlapunk. Régóta terveztük már, de most alakult úgy a helyzet, hogy a tervek valósággá váljanak. Az intézménybővítés miatt újra előtérbe került a honlap, a Marketing Soul Kft. honlap nyereményjátéka pedig plusz lökést adott a projekthez. A szerencse is nekünk kedvezett a sorsoláson, így karácsonyra megkaptuk ajándékként az Erzsébet Vigadó, Városi Könyvtár és Közétkeztetési Intézmény honlapját.

Sok szeretettem „átadom” Önöknek honlapunkat. Ismerkedjenek vele, barátkozzanak vele. A 2017-es évben is várjuk rendezvényeinken, könyvtárunkban vagy - ha megéhezne, akkor - valamelyik étkezőnkben. Kérem, engedjék meg, hogy Selma Lagerlöf szavaival kívánjak Önöknek békés karácsonyt és boldog új évet:
Hamarosan felvirrad az újév első reggele, és ilyenkor az emberek, amikor felébrednek, arra gondolnak, hogy vajon mit hoz nekik a jövő, mit várnak tőle, mit szeretnének elérni, miben reménykednek. De én ezen a reggelen azt akarnám üzenni nekik, hogy ne szerelmi boldogságot vagy sikert vagy gazdagságot vagy hatalmat vagy hosszú életet vagy éppen jó egészséget kívánjanak maguknak. Azt szeretném, ha összekulcsolnák kezüket, és gondolatban egyetlen fohászt fogalmaznának meg: Istenem, mielőtt eljön az aratás ideje, engedd megérlelődni a lelkem!”

Rafa-Gyovai Dániel
intézményvezető
Bóly, 2016. december 24.


Az Erzsébet Vigadó Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy írjon Nekünk az info@erzsebetvigado.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket az Ön részére. Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Erzsébet Vigadó Csapata