Új melegítőkonyha és menza az iskolában
Új melegítőkonyha és menza az iskolában
NEMZ-E-19-0050
A Bólyi Általános Iskola tanulóinak szeptember 1-től nem kell már kilométeres utat megtenniük a kollégium étkezdéjéig, hogy ebédelhessenek. Az iskola területén tanévkezdésig elkészült az új tálaló konyha és a menza. A Bólyi Német Önkormányzat pályázatát a Miniszterelnökség Egyházi és Nemzetiségi Kapcsolatokért Felelős Államtitkársága 60 millió forinttal támogatta. A többlettköltségeket Bóly Város Önkormányzata vállalta magára. Az iskolafenntartó Bólyi Német Önkormányzat és a Bólyi Általános Iskola köszönetet mond a támogatásért.

Die Schulkinder der Bohler Grundschule müssen seit dem 1. September nicht mehr hunderte Meter laufen, um ihr Mittagessen zu bekommen. Zum Schulbeginn wurden auf dem Schulgelände die neue Schulküche und die Mensa fertig. Das Projekt wurde durch das für Kirchen und Nationalitäten zuständige Staatssekretariats des Ministerpräsidentenamtes im Wert von 60 Millionen Forint gefördert. Die noch nötige Summe hat die Selbstverwaltung der Stadt Bohl zur Verfügung gestellt. Die Bohler Deutsche Selbstverwaltung als Schulträger und die Bohler Grundschule bedanken sich für die Unterstützung.


Az Erzsébet Vigadó Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy írjon Nekünk az info@erzsebetvigado.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket az Ön részére. Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Erzsébet Vigadó Csapata