Az Erzsébet Vigadó sikeresen pályázott az "EFOP-3.3.2-16 Kulturális intézmények a köznevelés eredményességéért" programra. A 2018. márciusában induló "Tanulva játssz, játszva tanulj a bólyi Erzsébet Vigadóval!" projekt 2 éven keresztül várja a köznevelésben résztvevő gyerekeket. A program célja, hogy támogassa az óvodás gyermekek, az alap- közép- és felsőfokú oktatásban résztvevő tanulók kompetenciafejlesztését, ismeret- és tudásgyarapítását, emellett hozzá kíván járulni a szociokulturális hátrányok csökkenéséhez. A két éves projekt keretén belül többek között témanapok, könyvtári órák, művészeti csoportfoglalkozások, táborok, képességfejlesztő foglalkozások, versenyek és vetélkedők várják a tanulókat.
A megvalósítás alatt álló projekttel kapcsolatos információk:
  • A kedvezményezett neve: Erzsébet Vigadó, Városi Könyvtár és Közétkeztetési Intézmény
  • A projekt címe: Tanulva játssz, játszva tanulj a bólyi Erzsébet Vigadóval!
  • A szerződött támogatás összege: 24.991.955 forint
  • A támogatás mértéke: 100%
  • A projekt tervezett befejezési dátuma: 2020. február 29.
  • A projekt azonosító száma: EFOP-3.3.2-16-00114


Esemémyek

     23   
2018-05-07
Témanap 3. alkalom

Május első vasárnap Anyák Napja. A kölkedi témanap teljesen ezen ünnep köré szerveződött. A gyerekek természetesen műsorral készültek az édesanyák, és nagymamák köszöntésére, de ők maguk tervezték a rendezvényre a meghívót, illetve aktívan részt vettek a terem és a színpad dekorálásában is.

2018-05-02
Művészeti csoport 9. foglakozás

A mai napon megtartottuk a kilencedik művészeti csoportfoglalkozást a Bólyi Általános Iskola tanulói részére. A művészeti csoportról részletes leírást a 2018. március 7-ei bejegyzésnél olvashat.

2018-04-25
Művészeti csoport 8. foglakozás

A mai napon megtartottuk a nyolcadik művészeti csoportfoglalkozást a Bólyi Általános Iskola tanulói részére. A művészeti csoportról részletes leírást a 2018. március 7-ei bejegyzésnél olvashat.

2018-04-21
Témanap 2. alkalom

A Kölkedi Általános Iskolában megtartottuk a második témanapot. A téma ezúttal a sport és a mozgás volt. Különböző labdajátékokat és vetélkedőket szerveztünk a gyerekek részére, természetesen díjakkal.

2018-04-20
Verseny, vetélkedő 4. alkalom

A negyedik vetélkedőre a Bólyi Óvodában került sor. A verseny célja a természettudományi ismertek bővítése volt. Játékos formában, a korosztály igényeihez igazodva, állatok, növények felismerése és megismerése zajlott, különböző nehézségű rajzos-játékos feladalapok segítségével.

     23   
Az Erzsébet Vigadó Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy írjon Nekünk az info@erzsebetvigado.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket az Ön részére. Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Erzsébet Vigadó Csapata