Az Erzsébet Vigadó sikeresen pályázott az "EFOP-3.3.2-16 Kulturális intézmények a köznevelés eredményességéért" programra. A 2018. márciusában induló "Tanulva játssz, játszva tanulj a bólyi Erzsébet Vigadóval!" projekt 2 éven keresztül várja a köznevelésben résztvevő gyerekeket. A program célja, hogy támogassa az óvodás gyermekek, az alap- közép- és felsőfokú oktatásban résztvevő tanulók kompetenciafejlesztését, ismeret- és tudásgyarapítását, emellett hozzá kíván járulni a szociokulturális hátrányok csökkenéséhez. A két éves projekt keretén belül többek között témanapok, könyvtári órák, művészeti csoportfoglalkozások, táborok, képességfejlesztő foglalkozások, versenyek és vetélkedők várják a tanulókat.
A megvalósítás alatt álló projekttel kapcsolatos információk:
  • A kedvezményezett neve: Erzsébet Vigadó, Városi Könyvtár és Közétkeztetési Intézmény
  • A projekt címe: Tanulva játssz, játszva tanulj a bólyi Erzsébet Vigadóval!
  • A szerződött támogatás összege: 24.991.955 forint
  • A támogatás mértéke: 100%
  • A projekt tervezett befejezési dátuma: 2020. február 29.
  • A projekt azonosító száma: EFOP-3.3.2-16-00114


Esemémyek

     26
2018-03-07
Művészeti csoport 1. foglalkozás

A mai napon megtartottuk az első művészeti csoportfoglalkozást a Bólyi Általános Iskola tanulói részére. A heti rendszereséggel tartandó foglalkozásokon az órákon résztvevő tanulók megismerheti a magyar és német néptánc- és népdalkultúra alapjait. A tervek szerint az első hónapokban könnyebb körjátékok és népénekek formájában sajátítják el a gyerekek az alapokat. A végső cél, hogy a második év végére komplett koreográfiákat mutassanak be.

2018-03-01
Elindult az EFOP-projekt

Ma kezdetét vette egy két évig tartó pályázati forrásból megvalósuló projektsorozat. Az Erzsébet Vigadó sikeresen pályázott az "EFOP-3.3.2-16 Kulturális intézmények a köznevelés eredményességéért" programra. A 2018. március 1-én induló "Tanulva játssz, játszva tanulj a bólyi Erzsébet Vigadóval!" projekt 2 éven keresztül várja a köznevelésben résztvevő gyerekeket. A program célja, hogy támogassa az óvodás gyermekek, az alap- közép- és felsőfokú oktatásban résztvevő tanulók kompetenciafejlesztését, ismeret- és tudásgyarapítását, emellett hozzá kíván járulni a szociokulturális hátrányok csökkenéséhez. A két éves projekt keretén belül többek között témanapok, könyvtári órák, művészeti csoportfoglalkozások, táborok, képességfejlesztő foglalkozások, versenyek és vetélkedők várják a tanulókat.

A projekttel kapcsolatos információk:
A kedvezményezett neve: Erzsébet Vigadó, Városi Könyvtár és Közétkeztetési Intézmény
A projekt címe: Tanulva játssz, játszva tanulj a bólyi Erzsébet Vigadóval!
A szerződött támogatás összege: 24.991.955 forint
A támogatás mértéke: 100%
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2020. február 29.
A projekt azonosító száma:  EFOP-3.3.2-16-00114   

 
 
     26
Az Erzsébet Vigadó Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtassa ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretne szöveges formában elérni kérjük, hogy írjon Nekünk az info@erzsebetvigado.hu e-mail címre és szívesen megküldjük a nyers szövegeinket az Ön részére. Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Erzsébet Vigadó Csapata